5.8 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

Radimo dobru stvar …

Kaže to Antonio Mik koji je pokrenuo ideju humanitarnog koncerta za Eniza Jašarevića

Nove vijesti

-Ma nisam ja bitan u toj priči , bitno je da su se moji prijatelji, kolege, škole, Grad i svi ostali odazvali i da mi u nedjelju sviramo –pojašnjava Antonio Mik na pitanje kako je zapravo krenula ideja koncerta.

Moždani udari koji su ozbiljno ugrozili život  Eniza Jašarevića pokrenuli su još jednom humanost daruvarčana koji ne odustaju od želje da mu se pomogne. Unazad par mjeseci traže se načini i svi su bili uspješni. Do sada se sakupilo dovoljno sredstava da Eniz napokon krene na te potrebne ali skupe terapije u privatnoj zagrebačkoj poliklinici. Međutim, potrebne su još tisuće i tisuće eura ….

-Osobno ne poznajem Eniza. Tek sam par puta s njim razgovarao, ali imao sam potrebu pomoći. S obzirom da sam glazbenik, pala mi je ideja da sviramo samo za njega. Istina malo je nezgodno vrijeme jer su glazbenici već u novogodišnjim aranžmanima ,zato sam samo za ovu prigodu sastavio band koji će siguran sam dobro zabaviti sve one koji dođu u nedjelju. –kaže Antonio

Tako će u nedjelju u kinu zasvirati dobro nam poznati Dino Purić, Juraj Šargač, Alen Novosel, Tomislav Milić i Jurica Leikauff .

-Svi smo rokeri,ali vodimo računa da svirka bude za sve generacije od 7 -77 .  Koncert će prema dogovoru otvoriti ženska klapa Stentoria.  Zahvaljujući  kuharicama vrtića i škola bit će tu i nešto za gricnuti a za piće se pobrinulo Pčelarstvo Daruvar.

Ulaznice za ovaj koncert ne postoje! Ulaz je slobodan onoliko koliko vam to savjest i mogućnosti dozvoljavaju-poručuje Antonio:

-Ulaznica nema.  Sredstva prikupljamo da se pomogne čovjeku i siguran sam da će svatko dati onoliko koliko može. S druge strane ja sam siguran da radimo dobru stvar i da će to ljudi prepoznati kao i do sada. –zaključuje Antonio Mik

Humanitarni koncert počinje u nedjelju 17.12. u 18 sati.

Prethodni članak
Sljedeći članak

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika