Plivački klub super sportaš

Kineziolog Petar Otković  prije dvije godine uključio je male Daruvarčane u nacionalni projekt“ Hrvatska pliva“.  S obzirom da je Daruvar grad vode može se reći logična priča koja je rezultirala odličnim odazivom i upisom.

-S protekom vremena stvorena je baza plivačica i plivača pa smo odlučili otići korak više .Preimenovali smo udrugu u Plivački klub Super Sportaš i tako stekli uvjete da se uključimo u Plivački savez Hrvatske . To je nivo na kojemu ćemo moći sudjelovati i na natjecanjima. -objašnjava Petar i dodaje:

-Trenutačno se bavimo novim asortimanom odjeće-sportske uniforme za naše članove na kojima smo istaknuli prepoznatljive motive Grada (ginko, dvorac, ždral) . Osim za članove, ova odjeća majice, trenirke namijenjene su i svima ostalima. Cijeli asortiman idealan je za one koji žele imati komad odjeće sa motivima našeg grada, idealan poklon za nekoga koji je u posjetu gradu. Od asortimana nudimo: majicu kratkih i dugih rukava, Polo kratku majicu, Softshell jaknu, komplet trenirku ( pamuk), kapu i sportsku torbu. Za svaki artikl postoje različite veličine, posebno za djecu i odrasle. Nama je ova prodaja jako interesantna jer bi na taj način dopunili budžet kluba.

Petar Otković zajedno sa svojim kolegom kineziologom Ivanom Pavlić poziva i velike i male da na ovaj način podrže novi Plivački klub u kojem vrijedno trenira 50 daruvarskih mališana.

Za sve informacije, narudžbe možete nazvati na brojeve telefona 0996937780 ( trener Petar); 0916020543 ( trener Ivan), te putem maila otkovic10@hotmail.com.

Izvor: 043 Bjelovarsko-bilogorski vjesnik