5.8 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

Emotivna večer solidarnosti: Veliki odaziv na humanitarni koncert za Željku Katalenić

Nove vijesti

Usprkos kiši i lošem vremenu, veliki broj građana iz Čazme i okolnih naselja, gradova te općina odazvao se humanitarnom događaju namijenjenom prikupljanju donacija za liječenje Željke Katalenić.

Na pozornici su svoje nastupe održali Gradski zbor i Mali čazmanski slavuji Kulturno umjetničkog društva Čazma. Uz njih, svoj doprinos dala je i Udruga “Hrvatsko Srce” iz Velikog Grđevca, koja je izvela predstavu pod nazivom ‘Bolje spriječiti nego liječiti’.

Događaju je prisustvovala i Željka, koja je s puno emocija zahvalila svima koji su došli, pruživši time potporu njoj i njenoj obitelji. Zahvalila je i svima koji su tijekom ovih mjeseci pružili podršku.

– Sve je bilo prekrasno, svima zahvaljujem za sve. Kroz ove mjesece, dok sam primala terapije, puno mi je značilo kada sam vidjela da su brojni moji sugrađani uz mene. Nikada nećemo, ni ja ni moja obitelj, zaboraviti ovo i bit ćemo zahvalni svima vama. Jedva čekam da sve prođe i da se vratim u svoju školsku klupu, nastavljajući svoj život kakav sam imala prije ove dijagnoze, izjavila je Željka.

Uz Željku, zahvalnost je izrazio i njen otac, koji nije mogao sakriti emocije koliko ga je sve sinoć dirnulo.

– Sve mi ovo puno znači i svima hvala od srca. Nemam riječi za svu tu dobrotu koju ste zadnjih mjeseci pružili Željki i mojoj obitelji, dodao je otac Željko.

Organizatori, Gradski zbor i Mali čazmanski slavuji iz KUD-a Čazma, odlučili su organizirati humanitarni koncert s obzirom da je Željkin otac član Gradskog zbora.

– Zahvaljujem se svima koji su večeras došli i na taj način podržali ovu našu ideju da pomognemo obitelji našeg člana. Moram se zahvaliti našim gostima iz Velikog Grđevca, Centru za kulturu Čazma i Gradu Čazma na pomoći pri realizaciji ovog našeg događaja, kazala je voditeljica zborova, profesorica glazbene kulture, Nikolina Brajković Draguljić.

Udruga “Hrvatsko Srce” iz Velikog Grđevca dodatno je obogatila događaj svojom predstavom ‘Bolje spriječiti nego liječiti’.

– Moram priznati da sam preko Facebooka vidjela objavu gdje je moto klub ‘Usamljeni Jahači’ promovirao pomoć jednoj djevojčici. Došla sam na ideju da bi bilo lijepo, s obzirom da smo mi humanitarno-kulturna udruga, da na neki način pridonesemo tome i pomognemo djevojčici u liječenju te joj uljepšamo ove božićne blagdane. I nama je izuzetno drago što smo sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji, rekla je Jasna Legin iz Udruge “Hrvatsko Srce”.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika