Foto/Facebook Lidija Bačić

Općina Dubrava ove godine organizira bogatiji i raznovrsniji Advent u Dubravi. Za sve stanovnike općine i posjetitelje pripremili su bogatu gastro – kulturnu ponudu.

Sva događanja održavat će se u Happylandu na lokaciji Dudnjak (Radnička ulica 6, Dubrava). U petak, 15. prosinca, od 19.00 sati Udruga žena Sveta Margareta svim posjetiteljima dijelit će čaj i kuhano vino. Zatim će u grijanom šatoru nastupiti popularna LIDIJA BAČIĆ koja će sigurno napravit ludu atmosferu, a tu je i GRUPA MYSTIC koja će sve posjetitelje prethodno zagrijati za nastup LILE.

Adventski program u subotu, 16. prosinca, počinje u 16:00 sati kićenjem borova u HappyLandu u čemu će se kreativno okušati najmlađi – polaznici Dječjeg vrtića Dubrava, nakon čega će vrtićke skupine „mudrice“ i „limaći“ održati prigodan nastup. U 17:00 sati svojim nastupom sve prisutne počastit će i djeca polaznici Osnovne škole Dubrava, nakon kojih će prigodnom točkom uveličati adventski program i prvakinje hrvatske, mažoretkinje Općine Dubrava. U 18:00 sati ispred župnog dvora u duhu predbožićnog adventskog vremena bit će upaljena treća adventsku svijeću, nakon čega je od 19:00 sati predviđena podjela gulaša koji pripremaju vrijedni lovci članovi L.U. „SOKOL“ Vukšinac uz nastup Show Banda Hawana u grijanom šatoru.“