Umirovljenicima u Velikoj Pisanici božićnica stiže na kućna vrata

Općina Velika Pisanica, kao i niz drugih općina i gradova svojim umirovljenicima, isplatom božićnice, uljepšat će nadolazeće blagdane.

– Općina Velika Pisanica odlučila je ove godine staviti u proračun  božićnicu za naše umirovljenike. Idemo s 30 eura po korisniku, no imamo određen cenzus, tako da je u principu  to hvalevrijedan potez. Uspjeli smo to napraviti u proračunu, makar imamo i drugih troškova, ali nadam se da će naši umirovljenici ovog puta biti zadovoljniji jer prije nisu dobili božićnicu, a sada će nešto dobiti, kazao je načelnik općine Velika Pisanica Fredi Pali i dodao kako će božićnica umirovljenicima stići na kućne adrese putem Hrvatske pošte.

– Po meni je to najefikasnije i najbolje budući da ima dosta starijih ljudi, a njima je najljepše kad im poštar donese doma mirovinu ili keš, to oni vole, kaže Pali.

Osim o svojim najstarijim stanovnicima u Općini Velika Pisanica brinu i o onim najmlađima.

– Normalno da moramo razmišljati i o najmlađima. Veselimo se završetku  dječjeg vrtića koji bi trebao negdje krajem veljače ili početkom ožujka biti gotov, tako da nam je posebno zadovoljstvo što ćemo ga završiti. U njega će se moći upisati dvije skupine djece zajedno u suradnji s  velikogrđevačkim vrtićem, najavio je Pali.