12.6 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

Bjelovarska bolnica dobila novu opremu zahvaljujući velikodušnoj donaciji tvrtke Koestlin

Nove vijesti

Na Odjelu za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice “Dr. Anđelko Višić” u Bjelovaru obavljena je primopredaja doniranog ginekološkog stola za rađaonu. Ova vrijedna donacija stigla je od strane tvrtke Koestlin d.d. Bjelovar, koja je odlučila podržati bolnicu povodom blagdana Svetog Nikole. Glavni cilj ove donacije jest poboljšati kvalitetu usluga koje se pružaju pacijenticama.
Osoblje Odjela za ginekologiju i opstetriciju izrazilo je veliko zadovoljstvo i sreću zbog ove geste.

– Ovaj prostor služi kao trudnička ambulanta, ujedno i predrađaonica netko tko dolazi na redovite kontrole od 36. tjedna trudnoća ili nešto ranije javlja se ovdje. Kasnije je prostor namijenjen za porod. Ova prostorija nam je najbitnija i odavde sve kreće te se nakon ovoga kreće prema rađaonici i rodilištu. Ovo je najvažnija prostorija u cijeloj priči i ovaj stol nam je neopisivo važan. Do sada smo imali zaista jednu puno stariju varijantu koja je služila, ali ovo nam je značajno podignulo standard i osoblju je donijelo elan da sve ide u ljepšem smjeru, kazao je Dr. Goran Pavlović, voditelj odjela, a istaknuo je i važnost kontinuiranog moderniziranja i ulaganja u opremu, znanje te osoblje. Ravnateljica bolnice pruža snažnu podršku, što je ključno za njihov napredak.


Dr. Pavlović je podijelio da su već zabilježili povećanje broja poroda te da su ponosni na novitete u rađaonici i rodilištu. Izrazio je želju za dodatnim poboljšanjima, poput još jednog ginekološkog stola i potrebe za dodatnim ultrazvučnim aparatom, s obzirom na rastući broj poroda i pregleda.
Predstavnici tvrtke Koestlin d.d. također su se obratili nazočnima, ističući kvalitetan rad bolnice i posebno značaj odjela za žene, rađaonice i rodilišta.

– Odjel rodilišta je srce naše zajednice i zbog toga Koestlin ovom donacijom želi nastojati doprinijeti sigurnosti i olakšanju svih majki i djece prilikom prvog susreta njih zajedno na ovakvim stolovima, istaknula je Sanja Kelava, direktorica marketinga i razvoja ambalaže.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika