12.6 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

Otvorena “Božićna čarolija svjetla by Salaj”: Lampice upalio gradonačelnik Čazme Dinko Pirak

Nove vijesti

„Božićna čarolija svjetla by Salaj“ otvorena je za sve one koji žele božićni ugođaj osjetiti na poseban način. Do 8. siječnja 2024. godine, svaki dan, uključujući i same blagdane od 14 do 21 sat možete uživati na 4 hekatara imanja obitelji Salaj koje je osvjetljeno s preko 5 milijuna lampica.

– Ove godine smo pripremili obilje sadržaja kako bismo posjetiteljima pružili još ljepši doživljaj. Posebno ističemo predivno ukrašen bor koji smo oblikovali poput pravog umjetničkog djela. Unaprijedili smo i proširili našu kolekciju drvenih figurica, donoseći svježe i kreativne dodatke. U fokusu ove godine je poboljšanje i pojačanje doživljaja, kako bismo pružili posjetiteljima još ugodnije iskustvo. Povećali smo broj lampica u usporedbi s prošlogodišnjim izdanjem, stvarajući još svjetlije i blistavije ozračje. Krenuli smo s pripremama već 20. srpnja i kićenje je trajalo do prije par dana. Osim vizualnog užitka, posjetiteljima nudimo bogatu ponudu hrane i pića, te brojna iznenađenja koja će dodatno obogatiti njihovo iskustvo. S nestrpljenjem očekujemo dolazak gostiju i radujemo se dijeljenju blagdanske čarolije na našem imanju, kazao je upravitelj imanja Alen Salaj.

Alen Salaj, gradonačelnik Dinko Pirak i Zlatko Salaj

Čast da svečano upali lampice i otvori manifestaciju pripala je gradonačelniku Čazme Dinku Piraku koji je tom prilikom izjavio:

–  Božićna priča kod Salaja traje dvadesetak godina i veseli me da ona još uvijek traje. Ne samo da traje, nego napreduje. Već prvi dan  vidimo zanimanje i autobus Mađara koji su došli na otvorenje. Znači, interes ne jenjava. Dapače, Čazma je postala božićni brend u Hrvatskoj upravo zbog Salaja. Stoga, čestitam im na naporima svake godine da održe ovu svoju tradiciju i da napreduje, a da b i mi u gradu isto učinili božićni ugođaj što kvalitetnijim i ljepšim, okitili smo naše parkove salajevski Imat ćemo klizalište, imat ćemo adventske priredbe i mislim da to sve zajedno, zajedno s ovom priredbom kod Salaja čini jedno dobro božićno ozračje u našem gradu, rekao je Pirak.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika