Mario Ostojić je zasigurno najpoznatiji čovjek iz doline Neretve u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Ovdje je zapravo riječ o čovjeku o kojem smo već pisali na našem portalu i koji već dugi niz godina, točnije njih osam dolazi u ovo podneblje kako bi zajedno sa suprugom te dvoje djece prodavao neretvanske proizvode. Naravno, riječ je o lubenicama, mandarinama, limunima, pa i smokvama.

No, ovoga puta naglasak je na mandarinama, a obzirom na činjenicu da se vrijedna obitelj Ostojić odlučila na donaciju istih. Ta donacija pripala je djeci svih bjelovarskih vrtića, ali i Udruzi umirovljenika Veliko Trojstvo. Prvonavedeni su se domogli 800 kilograma, dok su se drugonavedeni „ogrebli“ za njih 500. Svakako, ovo je jedna lijepa, humana gesta, gesta vrijedna pažnje i sigurni smo kako su je svi korisnici dočekali s velikim smiješkom na licu.

Stoga, kao zaključak ove super pozitivne priče preostalo nam je još samo prenijeti vam riječi ovog vrijednog, skromnog Neretvanca te se možemo samo nadati da će on i njegova obitelj i u budućnosti uveseljavati sve žitelje Bjelovara, ali i njegove okolice ovim slatkim, nadasve ukusnim delicijama.

–Odlučili smo se na ove donacije zbog toga što nam se ukazala prigoda, a i željeli smo razveseliti djecu te osobe treće životne dobi. Djeca su neiskvarena bića, bića koja učimo da budu poštena, dok su umirovljenici, obzirom na silna poskupljenja ugrožena skupina. Dakle, želja nam je bila pomoći, bar koliko je to u našim mogućnostima s tim što ovdje dolazimo već godinama. Ljudi su prepoznali kvalitetu naše robe, poštenje i mislim da im nije žao dati novac. Tako da, kada su kupci zadovoljni i ja sam.

Također, drago mi je i što nas vi kao medijska kuća često posjećujete, a kako bismo predstavili sve što marljivo radimo. Ovome bih dodao da ćemo barem još jednom do božićnih blagdana doći u ovaj kraj, no taj naš dolazak ovisi i o rodu mandarina, odnosno vremenskim prilikama. Jer, ukoliko su padaline izražene te ukoliko je jugo pojačano proizvodi naprosto propadaju. Bilo kako bilo, uživamo u onome što radimo, ovdje imamo velik broj kupaca te ćemo se nastaviti boriti i dalje – sretno nam je kazao Ostojić.