7.7 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

Kartaška igra belot minule nedjelje u Bjelovaru zasjala u punom sjaju

Nove vijesti

Kako smo prije nekoliko dana i najavili na našem portalu, u poznatom bjelovarskom, odnedavno obnovljenom caffe baru „Platinum“, koji se nalazi na adresi Vladimira Nazora 2a, prošle je nedjelje – 26. studenoga održan premjerni službeni turnir ovoga podneblja u kartaškoj igri koju malo tko ne zna – belotu. Podsjetimo, njegov je organizator mladi, sedamnaestogodišnji Bjelovarčanin, veliki zaljubljenik u belot – Filip Šarić uz naglasak kako su u Bjelovaru ovom prilikom svoje kartaške sposobnosti prezentirala čak 44 para. Ta je brojka, prema riječima organizatora puno veća od očekivane te su tu, osim iz Bjelovara bili i kartaški majstori iz: Podravine, Zagreba, ali i Krapine.

Nakon svih uzbuđenja, koja su trajala do kasnih večernjih sati, najboljom se pokazala domaća ekipa naziva „Tomo-Luka“. Na drugu stepenicu pobjedničkog postolja popeo se dvojac pod nazivom „Ferdi-Igor“ iz Dežanovca, dok se trećom pozicijom morao zadovoljiti „Tolnica Tim“ iz Ferdinandovca. Pobjednicima je tako pripalo 600, finalistima 300, a brončanima 100 eura.

Također, treba kazati kako je sve ovo začinjeno sa puno smijeha, zabave, druženja, prvoklasnih prehrambenih delicija i naravno neizostavnom dobrom kapljicom. Stoga, sada još možemo samo čestitati svim natjecateljima na postignutome, organizatoru poručiti da je ideja odlična te se nadamo da je ovo tek početak jedne pozitivne priče.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika