Benefiti namještaja po mjeri – 7 razloga zašto izabrati namještaj po mjeri

Završno uređenje interijera slatke su muke svakoga od nas. Koju boju zidova odabrati, da li se odlučiti za laminat, parket, pločice… ?  Kakva rasvjetna tijela kupiti? I na kraju gdje kupiti namještaj. Da li čekati Black Friday? Puno upitnika i čovjek ponekad ne zna odakle bi krenuo. Uzmemo li u obzir i budžet koji često nije raskošan i kojem se moramo prilagoditi – muke postaju još veće. U nastavku pogledajte 7 benefita koja Vam donosi kupovina namještaja po mjeri.

  1. Unikatnost – prva prednost namještaja po mjeri je jedinstvenost i unikatnost. Nitko neće imati isti namještaj kao Vi. Izrada namješatja po mjeri je u potpunosti prilagođena Vašim željama i zamislima. Sami birate vrstu materijala, boju, raspored, tkaninu… Samim time Vaš dom činite jedinstvenim i posebnim.
  2. Kvaliteta namještaja – na najvišoj je razini ukoliko se odlučujete za namještaj po mjeri. U suradnji s lokalnim stolarima koji pronalaze najbolje drvo za Vaš namještaj – Vaš namještaj trajati će godinama. Isto je i sa tkaninama. Prilikom izrade kutne garniture po mjeri dobit ćete vodoodbojan materijal otporan na vodu i habanje. Samim time Vaša garnitura ili trosjed izgledati će novo i nakon dužeg vremena. U odnosu na serijsku proizvodnju namještaja – izrada namještaja po mjeri je proces u kojem je sve uračunato – temperaturne razlike, završna obrada, količina tereta  i otpornost na habanje. Dovoljno je samo da prođete prstom preko namještaja po mjeri i onoga koji se štanca u serijama – da biste vidjeli razliku u kvaliteti.

3. Praktičnost – prilikom opremanja stana često se zapitate da li je ovaj hodnik mogao biti veći, ova mala kuhinja praktičnija. Zašto ovaj ormar nije mogao imati više polica. Što napraviti sa ovim malenim kutem? Svi odgovori na ova pitanja leže u namještaju po mjeri koji se prilagodi svim željama i potrebama.

4. 3D vizualizacija interijera – još je jedan od prednosti namještaja po mjeri. Uz pomoć računalnoga softvera moguće je kompletno dizajnirati Vaš interijer i vjerodostojno Vam prikazati kako će Vaš budući namještaj izgledati. Dok budete gledali 3D prikaz Vašeg namještaja i interijera – moći ćete sami još nešto promijeniti, dodati i samim time kreirati finalnu odluku čak i oko najsitnijih detalja. U digitalnom prikazu možete mijenjati apsolutno sve. Od veličine namještaja do osvijetljenja!

5. Maksimalna iskoristivost prostora – još je jedna od prednosti namještaja po mjeri. Svaki milimetar Vašeg prostora bit će iskorišten od poda do stropa. Samim time dobit ćete na prostoru i funkcionalnosti. Ovo je posebice bitno ako uređujete garsonjeru ili maleni stan ili apartman na moru gdje je svaki milimetar prostora dragocjen.

6. Povećanje vrijednosti vašeg doma – ukoliko se danas sutra odlučite Vaš stan iznajmiti ili prodati svakako ćete dobiti na vrijednosti ukoliko je isti opremljen visokokvalitetnim namještajem po mjeri. Iako Vam se u startu može učiniti da je uređenje stana namještajem po mjeri skupocjena investicija – dugoročno gledano radi se o pametnoj i isplativoj investiciji.

 7. Zaokružena usluga prilikom odabira namještaja po mjeri – ovaj odabir zapravo je „ključ u ruke“. Od ideje do proizvodnje i finalne realizacije i dostave namještaja u Vaš dom, ali i montaža od strane stručnjaka čini ovaj proces zaokruženom cjelinom. Ne morate voditi brigu o ničemu. Samo morate imati dobre ideje i znati što točno želite kako bi tvrtka za uređenje interijera Vašu ideju pretvorila u stvarnost.