7.7 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

JAČAJMO ZAJEDNO -DARUVARSKE UDRUGE NA OTVORENOM

Bez obzira na loše vrijeme udruge srijedu dopodne provele u druženju s građanima

Nove vijesti

Daruvarske Ždralice u suradnji s Gradom  organizirale su javno druženje udruga na centru Daruvara  s ciljem da  se predstave i druže s građanima.

Tako su se u srijedu dopodne usprkos kiši građanima predstavile ukupno šest udruga:

Udruga mladih Nada pripremila je 30 litara čaja uz koji su pojasnili koje  su im želje i cilj. Sokove i kavu  osigurala je Liga protiv raka Daruvar kao i Udruga osoba s invaliditetom,dok su članovi HVIDR-e igrali šah .Za dobru atmosferu –pjesmom pobrinuo  se Zbor Matice  umirovljenika  dok je Udruga „Korak dalje“ na svome štandu predstavila svoj rad građanima kojih je bez obzira na loše vrijeme bilo dosta.

Predsjednica Udruge Ždralica, Suzana Lipovac istaknula je tom prilikom  kako su ovoga puta okupile one udruge s kojima najviše surađuju a krajnji cilj je  bio pokazati koje sve koristi građani Daruvara mogu imati od njih.

Podrška ovome organiziranom druženju bio je i Grad Daruvar:

  •  Grad Daruvar uvijek podržava ovakve aktivnosti i nadam se da će ih biti što više. Udruge su dio grada, vrlo su aktivne i bitne za suživot, a svima koji rade nešto korisno Grad će uvijek rado pomoći – kazala je prilikom posjeta dogradonačelnica Vanda Cegledi.

Izvor: 043 Bjelovarsko-bilogorski vjesnik 

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika