Bjelovarski caffe bar Platinum, koji se nalazi na adresi Vladimira Nazora 2a će ove nedjelje – 26. studenoga biti domaćin prvoga službenoga bjelovarskoga turnira u belotu. Akcija će započeti od 15 sati, a organizator ovog hvale vrijednog događaja je Filip Šarić. Riječ je o mladom, sedamnaestogodišnjem Bjelovarčaninu koji je ovu nadaleko poznatu kartašku igru naučio od svog oca, vrsnog igrača. Uz njega ju je jako zavolio s tim da su njih dvojica na ovu ideju došli nakon što su kao par participirali na turnirima diljem Republike Hrvatske. Dakle, sada su sva uzbuđenja kartanja, koja donosi ova igra odlučili donijeti i u svoj grad.

Ono što je važno napomenuti u ovoj priči jest to da kotizacija po paru iznosi 30 eura, da je broj parova ograničen, da su za sve sudionike osigurani hrana i piće, ali i to da sve do polufinalnih okršaja postoji mogućnost repasaža. Također, nikako se ne smiju zaboraviti nagrade. Naime, najbolja tri para kući će ponijeti pozamašne novčane iznose što zapravo znači da će prvoplasiranima pripasti 600, drugoplasiranima 300 te trećeplasiranima 100 eura.

Prijave se vrše na broj mobitela 095/763-7093, i to sve do početka turnira (ukoliko kapaciteti ne budu popunjeni ranije). Stoga, ako ste zaljubljenik u belot, odnosno kartaške igre općenito pravo mjesto za vas nadolazeće nedjelje je upravo nedavno obnovljeni caffe bar Platinum. Dobrodošli!