12.6 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

Rukometaši Bjelovara put Siska uz navijački autobus

Nove vijesti

Predstojeća subota – 25. studenoga, bjelovarskim rukometašima donosi puno teži ispit negoli što je to bio slučaj u prijašnjih nekoliko kola. Naime, „Kesizubci“ će se zaputiti u Sisak na okršaj protiv tamošnjeg istoimenog domaćina koji ovih 60 minuta rukometne igre dočekuje na četvrtoj poziciji s 13 bodova na svom kontu. S druge strane, RK Bjelovar je drugi s brojkom 18 u rubrici bodovi što je samo jedan bod manje od prvenstvenog lidera iz Čakovca. Dakle, shodno svemu navedenome, ovaj meč, koji će se igrati od 18 sati u sportskoj dvorani „Brezovica“ ima status derbija kola s tim što je još uvijek neizvjesno hoće li trener Željko Čagalj s klupe predvoditi svoje rukometaše. Naime, on se i dalje oporavlja od nezgodnog pada s tribine u bjelovarskoj dvorani Europskih prvaka pri čemu je zadobio lom fibule kvadricepsa.

Isto tako, preostaje nam vidjeti hoće li za ovaj sisačko-bjelovarski okršaj konkurirati Leon Lukačec, zasigurno jedan od ponajboljih pojedinaca momčadi iz rukometnoga grada i čovjek koji već neko vrijeme muku muči s trnom u peti. Međutim, bilo kako bilo, Bjelovarčani u Sisak ne idu s unaprijed podignutom bijelom zastavom. Dapače, oni će u Sisak otići s nastojanjem kući se vratiti s nova dva boda kojima će nastaviti „mrtvu“ utrku s već spomenutim Čakovčanima. Sigurni smo da će RK Bjelovar i ovoga puta, bezobzirno na ovih nekoliko poteškoća te nedoumica pružiti svoj maksimum i na koncu uspjeti razveseliti sebe i svoje navijače. Jer, ipak, favorit ovih 60 minuta su gosti (barem na papiru).

Vidjet ćemo hoće li bjelovarski rukometni drugoligaš opravdati taj status, a ono što se također u cijeloj ovoj priči nikako ne smije zaboraviti jest činjenica da klupsko rukovodstvo organizira besplatni autobusni prijevoz za sve zainteresirane navijače. Prijaviti se možete na mail adresu: rkbjelovar72@gmail.com ili na Facebook stranici RK Bjelovar. Polazak je u 15 sati ispred bjelovarskog rukometnog hrama – dvorane Europskih prvaka, pa ne dvojite niti najmanje. Zaputite se u Sisak, budite dio ovog spektakla te se svi zajedno u svoj Bjelovar vratimo s pobjedničkom pjesmom na usnama.   

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika