Na Danima HURIN-a koji se održavaju u Sv. Martinu na Muri nagradu za najboljeg radijskog voditelja i jedan od tri Zlatna mikrofona dobio je vlasnik, direktor i radijski voditelj Super radija Dražen Kocijan Kocka.

Kocka je zaštitno lice Super radija, već 33 godine ne odvaja se od mikrofona i za njega se može reći da je pravi i istinski radioholičar. Kocka je bio ratni izvjestitelj, novinar na terenu, realizator i voditelj mnogobrojnih manifestacija i humanitarnih projekata, intervjuirao je zvijezde iz gotovo cijele regije, no najvažnija mu je uloga da svakog jutra budi, zabavlja i informira sve slušatelje Super radija.

– Počašćen sam s ovom nagradom i hvala još jednom svima. Nadam se da ću do penzije ostati u jutarnjoj smjeni, to mi je nekako i najdraža smjena, kad se ljudi bude, kad si zapravo sretan kad probudiš i razveseliš ljude koji idu na posao možda nervozni, u prometu, možda im se ne da ići na posao, pospani itd…Naravno, taj posao sam nekad radio i na BBR-u, punih 15 godina, nastavio sad na svom Super radiju. Još jednom, hvala svima, rekao je Kocka nakon primanja nagrade.

Dodajmo da su Zlatne mikrofone za nabolje voditelje dobili i Mario Lipovšek Battifiaca s Radio Istre te Tamara Blažević s Radio Bljeska iz Okučana.