Područni ured Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Bjelovaru od ponedjeljka 27. studenoga 2023., privremeno počinje s radom na novoj lokaciji na adresi Vatroslava Lisinskog 4b  (bivša zgrada Hidroregulacije).

Naime, zbog izvođenja radova energetske obnove i uređenja poslovne zgrade PU u Bjelovaru, na adresi Ulica Tomasa Garika Masaryka 7, koja uključuje obnovu vanjske ovojnice objekta, zamjenu i dogradnju postojećih instalacijskih sustava, arhitektonsku prilagodbu prostora, ugradnju dizala do svih etaža i unutarnje uređenje zgrade, žiteljima Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije usluge Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje bit će dostupne na privremenoj lokaciji – Vatroslava Lisinskog 4b, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

PU u Bjelovaru na sadašnjoj će lokaciji, u Tomasa Garika Masaryka 7, korisnicima biti na usluzi do petka 24. studenoga, do 15 sati.

Planirani početak radova na obnovi i uređenju zgrade je prosinac 2023., a završetak se očekuje u roku od 10 mjeseci od početka radova.