Minuli vikend – subota, 18. i nedjelja, 19. studeni donio je odigravanje utakmica 13., posljednjega kola prvoga dijela sezone 2023./2024. Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Tako su na travnjake ponovo izašli i Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaši.

NK DINAMO PREDAVAC – NK GARIĆ GAREŠNICA 1:1

NK ČAZMA – NK TEHNIČAR CVETKOVEC 1:2

NK BRATSTVO KUNOVEC – NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE 3:0

Participirali su sastavi ovoga podneblja u tri dvoboja, a obzirom na međusobni okršaj predavačkog Dinama i garešničkog Garića koji je završen miroljubivim rezultatom 1:1. I zapravo, to su jedina dva boda naših predstavnika u ovoj rundi te možemo govoriti o vraćanju na stare, neslavne staze nakon prošlotjednog „bljeska“ kada su ovdašnje momčadi došle do sedam bodova. Istina i Bog, tada su igrale u četiri utakmice, pa su samim time imale i više izgleda za bodove.

Gubitak Čazmanaca, koji su čak uspjeli postići pogodak NK Tehničar Cvetkovec ne treba čuditi obzirom na sva zbivanja u ovoj sredini, pa i oko nje. No, ono što svakako začuđuje je visok, 3:0 poraz nogometaša grubišnopoljske Bilogore 91 u obližnjem Kunovcu. Nadalje, uz svega dva osvojena boda, Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaši su postigli samo tri zgoditka te zapravo, shodno tome nisu niti mogli očekivati nešto bolje od postignutog.

Stoga, sada se možemo samo nadati (jer nada umire posljednja i nekada se mora otvoriti) kako će zimska stanka dobro doći svima, kako će doći do konsolidacije u svim redovima, a posebice se to odnosi na čazmanski sastav. Ta zimska stanka trajat će do mjeseca ožujka i sada vam, kao zaključak ove kratke vijesti te uz čestitke kolektivu Tehničara na naslovu jesenskoga prvaka donosimo konačan poredak ovoga dijela sezone.