Rukometašice Bjelovara pred sobom ovoga tjedna imaju dupli program. Naime, izabranice trenera Darija Obrana će već sutra – srijeda, 15. studenoga odigrati utakmicu jubilarnog, 10. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene protiv čakovečkog Zrinskog. Poprište će biti dvorana Europskih prvaka, akcija će započeti u 19 sati, no bit će to samo uvod u ono još važnije. To još važnije jest uzvratni dvoboj 3. kola EHF europskog Kupa protiv slovačkog HK Slovan Duslo Sala koji će uslijediti u subotu – 18. studenoga. Prvi sučev zvižduk začut će se također u 19 sati, a kao što smo vas izvijestili na našem portalu, prvih 60 minuta ovog hrvatsko-slovačkog okršaja otišlo je na stranu slovačkih predstavnica krajnjim ishodom 30:27.

Dakle, razlika je itekako dostižna te je Obranu i njegovim majstoricama potrebna gromoglasna podrška vjernih navijača. Upravo zato vas ovim putem obavještavamo kako će se ulaznice za ovaj povijesni meč, povratnički europski meč nakon dugo vremena u rukometnome gradu prodavati po cijeni od 5 eura. One će biti dostupne od sutrašnjeg dana u poznatim bjelovarskim kafićima: Cappucinu, Carici i Nubesu. Prodavat će se i na ulazu u bjelovarski rukometni hram, odnosno već spomenutu dvoranu Europskih prvaka, i to u srijedu i četvrtak od 17 do 19 sati. Nikako se ne smije zaboraviti niti to da će ovaj dragocjeni komadić papira biti dostupan i na sam dan utakmice, ponovo na ulazu u dvoranu Europskih prvaka, dok je ulaz za djecu do 12 godina besplatan.

Stoga, uvjereni smo da je ovo sasvim dovoljna pozivnica za ova dva istinska rukometna spektakla te da ćemo svi zajedno, u jedan glas svih 120 minuta rukometa bodriti najbolji Bjelovarsko-bilogorski sportski kolektiv. On je to svojim prezentacijama tijekom ove, ali i prijašnjih sezona itekako zaslužio. Samo jako ŽRK Bjelovar! Idemo se još jednom predstaviti u najboljem svjetlu!