-3.4 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023
spot_img

Poslovnica Erste banke u Čazmi počela s radom na novoj lokaciji

Nove vijesti

U novoj poslovno – stambenoj zgradi u centru Čazme danas je svoja vrata građanima otvorio prvi poslovni korisnik. Naime, poslovnica Erste banke u Čazmi preselila se s adrese Kralja Tomislava 1a na novu adresu, Trg Čazmanskog kaptola 18, u novoizgrađenu stambeno-poslovnu zgradu, u neposrednoj blizini gradske tržnice.

– Iznimno mi je drago što smo nakon puno godina uspjeli preseliti u ovaj prostor da pružimo kvalitetnu uslugu građanima Čazme na nivou i sigurnosnom i kvalitetom usluge koji zaslužuju, kazao je Igor Topljak, zamjenik direktora regionalne direkcije Središnja Hrvatska Erste banke.

Oni koji su najsretniji preseljenjem poslovnice u nove prostore zasigurno će biti umirovljenici jer se više  neće morati uspinjati velikim brojem stepenica kako bi došli do poslovnice u kojoj su podizali svoje mirovine ili obavljali druge transakcije.

– Jako nam je drago radi naših umirovljenika. Naravno, oni su nam i jedan veliki broj naših klijenata. Mi imamo četiri tisuće klijenata aktivnih kod nas i bit će im puno lakše. One stepenice su bile izrazito duge i naporne i opasne u zimskim mjesecima i sa sigurnosnog aspekta. Ovo je daleko bolji prostor za njih, rekao je Topljak i dodao da se po pitanju usluga ništa nije promijenilo.

– I dalje imamo dvije blagajne kao što smo imali u starom prostoru, voditeljicu koja je ujedno i kreditni savjetnik, znači sve usluge koje pružamo građanstvu i dalje nastavljamo pružati u novom prostoru, kaže Topljak, no ono što se uvelike promijenilo je sam ambijent koji će zasigurno oduševiti sve korisnike Erste banke u Čazmi.

–  Za razliku od prijašnjeg prostora, ovaj prostor je puno veće kvadrature, što zadovoljava sve naše standarde koji, nažalost, u starom prostoru nisu mogli biti zadovoljeni. To uključuje i 24-satnu zonu za pristup samouslužnim uređajima na ulazu i značajniji prostor za klijente unutar poslovnice u kojem se mogu  i savjetovati s osobljem prije nego što dođu na blagajne, tako da može  korištenje uređaja biti lakše za razliku do sada gdje smo imali izdvojeni uređaj koji nije bio u dijelu poslovnice. Ovdje će klijenti moći koristiti uređaj unutar poslovnice uz pomoć osoblja i kasnije sami u 24-satnoj zoni.

Igor Topljak, zamjenik direktora regionalne direkcije Središnja Hrvatska Erste banke i voditeljica Poslovnice Nataša Tonković

Dodajmo kako će narednih dana biti demontiran bankomat Erste banke koji je bio smješten kod pekare u centru Čazme, te će svi klijenti bankomate moći koristiti u 24-satnoj zoni nove poslovnice koji su već u funkciji.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika