Minuli vikend – subota, 11. i nedjelja, 12. studeni donio je odigravanje utakmica 12. kola Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u sezoni 2023./2024., pa su tako na travnjake ponovo izašli i Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaši.

NK GARIĆ GAREŠNICA – NK GRANIČAR LEGRAD 5:2

NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE – NK SLATINA 4:2

NK FERDINANDOVAC – NK ČAZMA 1:0

NK TEHNIČAR CVETKOVEC – NK DINAMO PREDAVAC 1:1

Participirali su sastavi ovoga podneblja u četiri dvoboja, a bilo je ovo konačno uspješno kolo za naše klubove. Naime, kao što je vidljivo iz priloženih rezultata, upisana su dva trijumfa, jedan neriješen ishod, dok je tu samo jedan poraz. Ono što se također iz parova ove runde, odnosno krajnjih ishoda može iščitati jest to da su momčadi Bjelovarsko-bilogorske županije postigle okruglih 10 pogodaka.

To je zapravo rekordan broj u posljednje vrijeme, no naglasak je da su Garićevci te Grubišnopoljci od tog broja zaslužni čak za njih devet. Jedan je pridodao predavački Dinamo, no do njega je došao na jednom od najtežih ligaških gostovanja, u Cvetkovcu kod tamošnjeg Tehničara. Stoga, dolazimo do vrlo jednostavnog zaključka da su Predavčani prekinuli svoj crni niz, a da nogometaši Čazme nastavljaju tonuti. Njihov trener Nevio Birt i dalje muku muči, pa će čazmanski nogometni simpatizeri i dalje morati biti strpljivi.

Dakle, sveukupno je, bezobzirno na čazmanski gubitak osvojeno respektabilnih sedam bodova što možemo smatrati određenim pomakom u odnosu na prijašnje tjedne, a na kraju ove kratke vijesti, s nadom u još bolja ostvarenja u budućnosti (jer nada umire posljednja i nekada se mora otvoriti do kraja) donosimo vam trenutni ukupni poredak ovog nogometnog društva.