Utakmica 13. kola Super Sport Druge hrvatske nogometne lige sezone 2023./2024. između NK Opatija i NK Bjelovar, koja se trebala odigrati danas – petak, 10. studenoga s početkom u 14 sati na kultnom riječkom stadionu „Kantrida“ odgođena je zbog obilnih kiša te olujnog južnog vjetra što je prouzrokovalo sve samo ne regularne uvjete. Riječki travnjak gotovo kompletan pliva, na njemu naprosto izviru gejziri, pa je odluka o odgodi u ovom trenutku bila jedina logična.

Donio ju je gospodin Josip Brezni – povjerenik za natjecanje, dok je zanimljivost cijele ove priče ta da su nogometaši Bjelovara, zajedno sa svojim stručnim stožerom ovu vijest saznali putujući prema Rijeci. Preciznije, saznali su je u blizini Zagreba nakon čega je uslijedio brzinski povratak kući. Shodno svemu, novi službeni termin je nedjelja – 12. studenoga uz napomenu kako satnica ostaje ista, dakle 14 sati.

Međutim, hoće li se moći igrati ili će dvoboj biti odgođen do daljnjega preostaje nam vidjeti. Naime, vremenske prilike na riječkom području i dalje su nepovoljne, a to znači da postoji mogućnost da se ovih 90 minuta odigra tek poslije završetka prvog dijela sezone. Stoga, sada možemo samo strpljivo čekati nove informacije s hrvatskog primorja. Naravno, o svemu što će se zbivati bit ćete pravovremeno obaviješteni na našem portalu.