Svoju odličnu formu iz koje je proizašlo čak jedanaest uzastopnih utakmica bez poraza, nogometaši Mladosti iz Ždralova pokušat će nastaviti nadolazeće subote – 11. studenoga na svom igralištu „Brdo“ protiv momčadi Krka. Riječ je o susretu 13. ovosezonskog kola Super Sport Druge hrvatske nogometne lige koji će započeti u 14 sati, a jedna od mnogobrojnih hrvatskih Mladosti u njemu je svakako favorit.

Za to postoji nekoliko razloga. Prvi jest već navedenih jedanaest uzastopnih susreta bez poraza što je majstore trenera Želimira Mešnjaka dovelo do 23 boda, odnosno visokog drugog mjesta ovoga trenutka, drugi je domaći travnjak, a treći jest taj što se momci s Krka nalaze tek na 13. poziciji ukupnoga poretka ovoga nogometnoga društva, i to sa skromnih 11 bodova na svome kontu. No, sve što smo ovdje naveli tek je „mrtvo“ slovo na papiru (jer papir sve trpi) te će „Redsi“ iz bjelovarskog predgrađa svoju veću kvalitetu morati prezentirati na zelenoj nogometnoj površini. Jer, upravo je zelena nogometna površina najbolje mjerilo i nikoga se ne smije otpisivati prije vremena.

Ono što je također važno kazati u ovoj priči jest to da na golu NK Krk, kluba koji je od ove sezone član ovog ligaškog društva stoji nekadašnji vratar HNK Rijeka – Ivan Vargić. Zasigurno, to je najistaknutije ime u krčkim redovima, ime koje će u ovih 90 minuta, ukoliko domaći kapetan Jakšić i njegovi suigrači budu na željenom nivou imati najviše posla. Želja nam je da upravo tako bude, odnosno da iskusni Vargić što više puta loptu vadi iz svoje mreže.

Naravno, da bi do toga došlo potrebna je gromoglasna navijačka podrška. Stoga, nakon subotnjeg objeda nimalo ne dvojite. Ukoliko vam je drag upravo NK Mladost Ždralovi, zaputite se na crvene tribine kako biste provjerili mogu li vaši ljubimci nastaviti svoj niz neporaženosti, odnosno veliku utrku s križevačkim Radnikom na samome vrhu ljestvice. Dakako, sva zbivanja ćemo i ovoga puta pratiti s ogromnim zanimanjem. Dakle, „Redsi“ – samo hrabro do novog trijumfa! Još jednom pokažite da u bjelovarskom predgrađu za suparnika bodova nema!