5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Bjelovarski “Kesizubci” nove bodove tražit će u Slatini

Nove vijesti

Tjedni, odnosno kola u 1. HRL Sjever rukometaša naprosto lete. Tako smo već stigli do devetoga ovosezonskoga u kojem će rukometaši Bjelovara gostovati u Slatini kod tamošnjeg istoimenog domaćina. Igrat će se u subotu – 11. studenoga od 19:30 sati, a poprište će biti sportska dvorana slatinske Srednje škole „Marko Marulić“. Bit će ovo posve drugačijih 60 minuta rukometne igre od onih protiv RK Novi Zagreb, odnosno momčadi Valpovke kada su bjelovarski „Kesizubci“ ostvarili lagane pobjede.

Naime, ovotjedni suparnici momaka iz rukometnoga grada jedna su izrazito domaćinski nastrojena družina, družina koja bodove pred svojim navijačima jako teško ispušta i družina koja je prošle sezone pružala odlične igre. To ju je dovelo do drugoga mjesta ovoga rukometnoga društva, odnosno dodatnih kvalifikacija u kojima je naposljetku ipak poražena od kutinske Moslavine. Dakle, majstorima trenera Željka Čagalja neće biti nimalo lako, ali ono što treba naglasiti jest to da su Slatinčani ostali bez velikog broja super važnih karika nakon već navedenog neuspjeha u kvalifikacijama.

Stoga, oni više nisu nepobjedivi, a to su dokazali rukometaši Rudara II te zagrebački Maksimir Pastela nad njima trijumfiravši 28:29, odnosno 27:32. Upravo zato, bjelovarski bijeli u Slatinu putuju puni vjere i  samopouzdanja uz naznaku da na to, shodno svojim dosadašnjim prezentacijama imaju potpuno pravo. Isto tako, dodatnu sigurnost dat će im povratak fantastičnoga Leona Lukačeca koji će se na parket vratiti poslije ozljede pete. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu, da će ovaj krilni igrač ponovo zasjati u punom sjaju i da će Bjelovarčani novim trijumfom nastaviti bitku sa, dosad stopostotnim Čakovčanima.

Naravno, da bi se svi ovi navodi pretvorili u stvarnost potrebna je gromoglasna podrška. I zato, budite dio ovoga meča te svi zajedno pomozimo našim ljubimcima da dođu do željenog ishoda, da i dalje budu na visokoj razini te da još jednom dokažu kako im je mjesto u „Premijerki“, a ne u drugom razredu hrvatskoga muškoga rukometa. Iznad svih – RK Bjelovar! Svi za jednog, jedan za sve!

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika