0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Iz KBC Rijeka potvrdili: Jedna osoba ima kemijsku ozljedu jednjaka

Nove vijesti

Nakon što su hrvatski mediji objavili napise o trovanju mineralnom vodom koji se šire po društvenim mrežama, oglasio se i KBC Rijeka koji je potvrdio hospitalizaciju jedne osobe pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka, iako nije jasno što je uzrok te ozljede

‘Njezino medicinsko stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci. Odmah tijekom javljanja u Ustanovu i obrade u Objedinjenom bolničkom hitnom prijemu koja je prethodila hospitalizaciji izvršena je prijava nadležnim istražnim organima PU Primorsko – goranskoj, kojima se možete obratiti vezano uz eventualne dodatne informacije’, navode iz bolnice za N1.

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije potvrdili su da im danas na analizu stižu prvi uzorci sokova i mineralne vode renomiranog svjetskog proizvođača. Bočice s pićem uzete su u riječkim kafićima, javlja Novi list.

O svemu će se tijekom današnjeg dana oglasiti i iz PU primorsko-goranske, javlja Novi list.

Podsjetimo, tijekom ponedjeljka društvenim mrežama su se počele širiti informacije kako je dvoje mladih ljudi u Rijeci završilo u bolnici s teškim ozljedama zbog spaljenog ždrijela i želuca nakon što su konzumirali mineralnu vodu. Informacije su praćene tvrdnjama kako u tvornici nisu dobro isprali cijevi od kiseline za pranje.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika