5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Uspješna samo Bilogora 91 iz Grubišnog Polja, nastavlja se kriza predavačkog Dinama

Nove vijesti

Minuli vikend – subota, 4. i nedjelja, 5. studeni donio je odigravanje utakmica 11. kola Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u sezoni 2023./2024., pa su tako na travnjake ponovo izašli i Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaši.

NK TEHNIČAR CVETKOVEC – NK GARIĆ GAREŠNICA 2:1

NK DINAMO PREDAVAC – NK FERDINANDOVAC 0:2

NK ČAZMA – NK BORAC IMBRIOVEC 0:4

NK PODRAVAC VIRJE – NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE 0:4

Participirali su sastavi ovoga podneblja u četiri dvoboja, a naposljetku svih uzbuđenja jedino su nogometaši iz Grubišnog Polja, što je zapravo postala konstanta ostvarili jedini trijumf kada je riječ o našim predstavnicima. Niti jedan susret u kojem su se Bjelovarsko-bilogorske momčadi našle na zelenom travnjaku nije okončan podjelom bodova, dok su tu čak tri gubitka.

Pritom su naši klubovi postigli samo pet pogodaka, ali treba napomenuti kako su Grubišnopoljci tu dali svoj najveći obol poentiravši četiri puta. To u prijevodu znači da su ostalima ostale tek mrvice, odnosno da je samo još jedan gol dodao garešnički Garić u svom porazu na gostovanju kod Tehničara iz Cvetkovca. Stoga, niti ovoga tjedna se ovdašnji četvrtoligaši, unatoč našim željama ne mogu pohvaliti nekom zapaženom bodovnom zalihom.

Svi ovi navodi zapravo znače da su sveukupno osvojena skromna tri boda, što možemo smatrati još jednim totalnim podbačajem ove polusezone te vam na kraju ove kratke vijesti, s nadom u ipak puno bolje završetke idućega tjedna (jer nada umire posljednja i nekada se mora otvoriti) donosimo trenutni ukupni poredak ovog nogometnog društva.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika