5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img
Array

Uskoro počinje Božićna čarolija na imanju obitelji Salaj

Nove vijesti

Uskoro svoja vrata za posjetitelje otvara božićna bajka obitelji Salaj u Grabovnici. Ova manifestacija, koja se već 22 godine održava na imanju obitelji Salaj, postala je jedna od najvećih božićnih atrakcija u regiji.

Manifestacija Božićna čarolija svjetla by Salaj ove godine trajat će od 1. prosinca 2023. do 8. siječnja 2024. i bit će otvorena svakodnevno, uključujući i vikende i blagdane, od 14 do 21 sat, najavljeno je sa imanja.

Foto/Čarolija svjetla Salaj 

– Blagdanska čarolija stiže i to s velikim razlogom za slavlje! Ovog prosinca, “Božićna Čarolija Svjetla by Salaj” ponovno osvjetljava naša srca i čini da zima zablista svjetlucavim čarobnim svjetlima. Osnivač Zlatko Salaj, sada u svojoj 80. godini, stvorio je ovo čarobno mjesto iz ljubavi prema blagdanima i sjećanju na vlastito djetinjstvo koje je bilo obilježeno siromaštvom. U suradnji sa svojom pokojnom suprugom Nadom, nadimka Jura, odlučio je 2001. godine okititi svoje imanje sa 70 000 lampica kako bi stvorio vlastitu Božićnu čaroliju. Njihova strast i predanost brzo su privukle pažnju javnosti, te se manifestacija postupno širila i postajala spektakularnija iz godine u godinu. Sada ovaj isti put nastavlja sin Alen sa svojom obitelji, čime se nastavlja tradicija čarolije koja grije srca tisuća ljudi. Obitelj Salaj poziva vas da ih pratite na njihovom nevjerojatnom putovanju koje oduševljava sve generacije – stoji u najavi događanja.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika