5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

TPO Feletar otvorio novi prodajni centar u Bjelovaru

Nove vijesti

Ovoga ponedjeljka u 10 sati novi prodajni prostor u Bjelovaru u Ulici Krste Frankopana 50 otvorio je Poljoprivredni centar Feletar. TPO Feletar bavi se prodajom novih i rabljenih poljoprivrednih strojeva, te prodajom rezervnih dijelova i potrošne robe renomiranih proizvođača. Uz to, nude širok spektar pčelarskog i vinarskog asortimana te raznovrsnog vrtnog alata i pribora.Među prvima u Hrvatskoj su počeli s prodajom Hyundai profesionalnih alata i vrtnog programa te nude servis istoga.

Saša Feletar

– Uloženo je jako puno novca. Ne bih sad o ciframa pričao, ali imamo jako puno robe. Imamo preko 5000 artikala koje vrijedi doći pogledati. Sigurno smo konkurentni s cijenama i dat ćemo uvijek sve od sebe da budemo uvijek konkurentni. Teška su vremena, ali mi smo tu za naše ljude. Četrnaest mjeseci je trebalo od od ideje, do otvorenja centra. Evo, došli smo do svečanog otvorenja i župan Marušić i ja smo ga otvorili. Hvala svima što su došli  što su nas podržali u tome, rekao je Saša Feletar, vlasnik TPO Feletara.

– Svaka investicija, neovisno koliko mala ili velika bila puno znači za naš grad. Mi se borimo za svako radno mjesto, stimuliramo i potičemo poduzetništvo. Bit ćemo najveći hrvatski grad s najmanjim porezima i drago mi je da je ovaj poduzetnik iz Kapele prepoznao da se u Bjelovaru nešto događa, da se ozbiljan kapital ovdje vrti i da je njegova investicija upravo ovdje poželjna, ali da i on ima svoje planove da će ona biti isto tako i održiva. Tako da pozdravljam to što je Saša sa svojom obitelji odlučio otvoriti investiciju upravo u našem gradu. Ona će opet zaposliti određeni broj ljudi i to je način i putokaz svima ostalima da se u Bjelovar  isplati ulagati i da euro u Bjelovaru vrijedi više nego bilo gdje drugdje u Hrvatskoj. To je i naša deviza gradske uprave. Mi smo spremni pomoći kako Saši i njegovoj obitelji, tako i svim drugim bjelovarskim poduzetnicima, a najviše, naravno, očekujemo da Bjelovar postane polako meta svim onim poduzetnicima u Hrvatskoj koji žele investirati, da dođu, da dovedu svoje investicije u naš grad. Ja mislim da će naš grad u idućih desetak godina biti doista glavna meta za investicije, rekao je gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak.

–  Čast i zadovoljstvo je biti ovdje danas. Svako ulaganje je dobro ulaganje i na području grada i na području naše županije. Ne preostaje mi ništa drugo nego o Saši i njegovoj obitelji i svim zaposlenicima čestitati i poželjeti im puno dobrih poslovnih rezultata i sve ono što su si oni isplanirali, poručio je župan Marušić.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika