5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Bjelovarski rukometaši nastavljaju put povratka u “Paket 24 Premijer” ligu

Nove vijesti

Rukometaši Bjelovara su prošloga vikenda uspješno riješili slučaj „Novi Zagreb“, a ovoga se vraćaju u svoju dvoranu Europskih prvaka. Bjelovarski „Kesizubci“ će, predvođeni dokazanim trenerom – Željkom Čagaljem dočekati Valpovku iz Valpova. Igrat će se u sklopu 8. kola 1. hrvatske rukometne lige Sjever, i to u bjelovarskom, kultnom terminu – 19 sati i 14 minuta.

Inače, Bjelovarčani ovih 60 minuta rukometne igre dočekuju na drugom mjestu s 12 osvojenih bodova, odnosno sa šest ostvarenih pobjeda te samo jednim porazom. Taj učinak je zapravo tek mrvicu slabiji od dosad stopostotnih Čakovčana. S druge strane, slavonski drugoligaš, koji je od ove sezone novak u ovom rukometnom društvu, u rukometni grad stiže sa svega jednim bodom na svom kontu što mu je dovoljno da trenutno bude tek pretposljednji – 13.

Dakle, ovdje je posve jasno na čijoj je strani status favorita i zapravo, ovo bi trebao, uz naravno ozbiljan pristup, što je najvažnije od svega i u ovoj priči, biti još jedan rutinski trijumf Čagaljevih snaga. Trebala bi to biti repriza prošlotjedne utakmice u Zagrebu, a ukoliko nemate pametnija posla, odnosno ukoliko želite zajedno s Bjelovarčanima učiniti novi korak ka toliko željenom povratku u „Paket 24 Premijer“ ligu pohodite ovdašnji hram rukometa te s njegovih tribina, uz gromoglasno bodrenje svojih ljubimaca budno pratite sva zbivanja.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika