5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao 25-godišnjak iz Garešnice

Nove vijesti

PU bjelovarsko-bilogorska izvijestila je o jučerašnjem tragičnom događaju u Kaniškoj Ivi u kojem je smrtno stradao 25-godišnjak.

Jučer, oko 14:30 sati, 25-godišnjak je traktorom dovezao mobilnu sušaru za žitarice u krug tvrtke u kojoj nije bio zaposlenik s namjerom da je opere. On je uklonio metalni limeni poklopac s donje strane sušare za žitarice te ju je stavio u pogon aktiviravši kardansko vitlo na traktoru. Nakon toga, uključio je visokotlačni perač i približio se otvoru na sušari kako bi je očistio, što ga je dovelo u opasno područje radnog stroja gdje ga je zahvatio rotirajući dio sušare. Nažalost, preminuo je na licu mjesta uslijed zadobivenih ozljeda.

Očevidom je rukovodio zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Garešnica. Očevidu je prisustvovao i inspektor zaštite na radu. Naložena je obdukcija tijela stradalog. Također će se u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru provesti i svi ostali izvidi i dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja, izvijestili su iz policije.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika