5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Tragedija u Garešnici: Mladić izgubio život u stravičnoj nesreći

Nove vijesti

U Garešnici se u ponedjeljak poslijepodne dogodila nesreća u kojoj je život izgubio 25-godišnjak. Neslužbeno doznajemo da je mladić smrtno stradao u sušari koju je prao.

Iako je hitna medicinska pomoć brzo stigla na mjesto događaja, mladiću nije bilo spasa, no hitna medicinska služba ipak je pružala potrebnu pomoć očevicima ove strašne tragedije.

Mještani Garešnice koji su poznavali nesretnog mladića imaju samo riječi hvale za njega. Bio je strastveni poljoprivrednik na obiteljskom imanju i aktivni član lokalnog Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

O nesreći su se oglasili i na službenoj stranici Javne vatrogasne postrojbe Garešnica. Objavu prenosimo u cijelosti.

Danas oko 15 sati dobili smo dojavu od centra 112 da je potrebna asistencija hitnoj medicinskoj pomoći u mjestu Kaniška Iva. Dolaskom na mjesto intervencije dobivamo informaciju da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te da je proglašena trenutna smrt. Samo vađenje unesrećene osobe napravit će se nakon izvršenog očevida. Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana Z.B. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublje saučešće, stoji u objavi JVP Garešnica.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika