Nogometaši Mladosti iz Ždralova ove sezone Super Sport Druge hrvatske nogometne lige pod vodstvom trenera Želimira Mešnjaka igraju odlično. U nizu su od čak devet dvoboja bez poraza čime ističu veliku kandidaturu za osvajanje toliko željenog naslova prvaka, odnosno proboja u viši rang natjecanja iduće sezone. No, put je još dug, ispred nogometaša iz bjelovarskog predgrađa još je mnoštvo izazova, a prvi sljedeći je onaj na domaćem igralištu „Brdo“ nadolazeće subote – 28. listopada protiv momčadi zagrebačkog Trnja. Bit će to utakmica 11. prvenstvene runde u kojoj će kapetan Mateo Jakšić i njegovi suigrači tražiti nastavak ovog fenomenalnog niza uz napomenu kako će se prvi sučev zvižduk začuti u 15 sati.

Dodajmo da „Redsi“ iz Ždralova ovih 90 minuta nogometne igre dočekuju kao drugoplasirani s 19 osvojenih bodova što je svega dva manje od vodećeg križevačkog Radnika koji, obzirom na ono što prezentira iz tjedna u tjedan više nije iznenađenje. S druge strane, momci iz metropole u bjelovarsko predgrađe stižu sa skromnim učinkom od devet bodova što im je ovoga trenutka dovoljno da budu 14. Dakle, shodno svemu navedenome, jedna od mnogobrojnih hrvatskih Mladosti nedvojbeni je favorit, no to će trebati dokazati i na samom travnjaku. Ovome treba dodati da boje Trnja brani Jakov Crnčić, mladi Bjelovarčanin koji je svojevremeno bio član NK Mladost Ždralovi i koji će upravo zbog te činjenice imati dodatan motiv prezentirati se u kvalitetnom svjetlu.

Hoće li u tome uspjeti zajedno sa svojim sadašnjim kolektivom, hoće li oni „otkinuti“ pokoji bod svom ovotjednom domaćinu kako bi si vratili barem mrvicu izgubljenog samopouzdanja ili će Mešnjakovi majstori i dalje nemilosrdno grabiti ka svom cilju preostaje nam provjeriti. Odgovore na sva ova pitanja doznajte zajedno s nama, odnosno, ukoliko vam je srcu prirastao upravo ovaj županijski trećeligaš niti ovoga puta se nemojte dvoumiti. U što većem broju pohodite crvene tribine kako biste od početka do kraja susreta gromoglasno bodrili svoje ljubimce i vodili ih do novog uspjeha.