0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Rastovac konačno ima asfaltiranu cestu – još jedan uspješno realiziran projekt Općine Ivanska

Nove vijesti

Nakon godina očekivanja, mještani naselja Rastovac u Općini Ivanska konačno mogu proslaviti značajan korak prema modernizaciji svojeg naselja. Završena je rekonstrukcija prometnice kroz naselje u dužini od 1050 metara, što predstavlja veliku promjenu za ovo selo koje je do sada bilo jedino naselje u općini Ivanska bez asfaltirane ceste.

Projekt “Rekonstrukcija dijela nerazvrstane ceste Rastovac” nije samo donio asfalt već oblikuje i budućnost naselja. Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 83.806,78 eura, a Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine osiguralo 35.600,00 eura, što je značajno olakšalo teret troškova lokalne samouprave.

Ova investicija ima ogroman utjecaj na svakodnevni život stanovnika Rastovca. Do sada su se suočavali s teškoćama koje neasfaltirane ceste donose, bilo da je riječ o lošem vremenu, prašini, ili teškoćama prilikom pristupa školi i trgovinama. Sada, s novom asfaltiranom cestom, mještani će uživati u većoj sigurnosti, komforu i boljoj prometnoj povezanosti.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika