Predstavljanje biografije Velimira Zajeca

Legendarni kapetan zagrebačkog Dinama Velimir Zajec u petak, 20. listopada, s početkom u 19 sati u Centru za posjetitelje u Garešnici promovirat će svoju hit biografiju Zeko. Ta je knjiga dosad prodana u više od dvije tisuće primjeraka i dobila je brojne komplimente sportske, ali i šire javnosti.

– Tijekom jeseni planiram predstaviti svoju knjigu u nekoliko gradova u okolici Zagreba koji su poznati kao Dinamove utvrde. Znam da u Garešnici svi vole Dinamo. Pozivam Vas stoga sve da dođete na promociju i povedete svoje klince jer volim odgovarati na njihova pitanja – povodom dolaska u Garešnicu rekao je Velimir Zajec.

Uz Zajeca će na promociji knjige govoriti i njen autor, nekadašnji novinar i TV voditelj Sanjin Španović, a nakon promocije Velimir Zajec će potpisivati primjerke knjige koja će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 40 eura. Bit će to prigoda i za slikanje s Dinamovom legendom. Dolazak na promociju već su najavili polaznici Škole nogometa NK Garić i navijači Dinama Bad blue boysi iz garešničkog kraja.

Izvor: 043 Bjelovarsko-bilogorski vjesnik