6 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Nesporazum oko prijema nagrađenih učitelja: Otkrivamo zašto svi nagrađeni nisu bili na prijemu sa županom Marušićem

Nove vijesti

Nakon jučer objavljenog članka na Super portalu u kojem smo pisali o prijemu župana Marka Marušića za učitelje i profesore iz Bjelovarsko-bilogorske županije koji su nedavno nagrađeni povodom Svjetskog dana učitelja od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, javila nam se jedna od nagrađenih profesorica Ekonomske i turističke škole Daruvar. Ona tvrdi da je za ovaj prijem saznala iz medija i da ni ona, ni njene dvije kolegice iz škole, također nagrađene, nisu znale za prijem jer u školu nije stigao poziv za prijem.

Danas smo kontaktirali pročelnicu Upravnog odjela za društvene djelatnosti i obrazovanje Bjelovarsko-bilogorske županije, Andreu Prugovečki Klepac, koja nam je kazala kako je Županija 12. listopada poslala e-poštu svim ravnateljima škola u kojima rade nagrađeni učitelji i profesori. S obzirom na to, tvrdnja koja je iznesena nije točna. Svi ravnatelji prisutni na jučerašnjem prijemu obavijestili su svoje nagrađene učitelje i profesore.

– Što se tiče Ekonomske i turističke škole Daruvar, ravnateljica Dinka Kavalir obavijestila je svoje djelatnike o prijemu. Čak nam se i očitovala o tome u ponedjeljak, dan prije prijema, da dvije djelatnice nisu u mogućnosti doći na prijem kod župana, te da treća djelatnica više nije zaposlenica škole. Prugovečki Klepac je dodala i kako još čekaju da škola provjeri je li bivšoj djelatnici proslijeđen poziv.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika