Nogometaši Dugog Sela su za NK Bjelovar prošloga vikenda bili kobni nadmoćno ih pobijedivši s konačnih 1:5. Ovoga vikenda red da se obračuna s njima došao je na momčad Mladosti iz Ždralova koja će, nadamo se biti bolje sreće. Meč 10. kola je na rasporedu u subotu – 21. listopada od 15 sati, a „Redsi“ iz bjelovarskog predgrađa u njega ulaze kao izraziti favoriti. Naime, izabranici trenera Želimira Mešnjaka će na svoje drugo uzastopno gostovanje otići kao četvrtoplasirani sa 16 prikupljenih bodova što je samo dva manje od za sada vodećih križevačkih Radnikovaca koji su apsolutni ovosezonski hit Super Sport Druge hrvatske nogometne lige.

S druge strane, dugoselski kolektiv trenutno je 13. s učinkom od devet bodova, no, sigurni smo da će Bjelovarčanin Deni Kakša, čovjek koji je prošle subote među vratnicama naprosto uništio svoj bivši klub sada, sa svojim sadašnjim suigračima pokušati pomrsiti račune i drugoj Bjelovarsko-bilogorskoj nogometnoj družini i novim pozitivnim ishodom se još malo podići na ljestvici. Dakle, ovdje, kao što je to uostalom i uobičajeno svatko ima svoju računicu. Upravo zbog toga će i ovih 90 minuta biti izrazito zanimljivo pratiti.

Odgovor na pitanje tko će sretniji napustiti dugoselski travnjak saznat ćemo negdje oko 16:45 sati, a ukoliko ga želite znati odmah po završetku zaputite se u obližnje Dugo Selo pritom zdušno bodreći svoje ljubimce. Nažalost, mi nećemo biti fizički prisutni, no svakako ćemo slati pozitivnu energiju kapetanu Jakšiću, ukrajinskom internacionalcu Lopi te ostatku ovoga veseloga društva.

Stoga, zaključak nakon svega navedenoga je da straha ne bi trebalo biti. „Redsi“ – odradite i ovu zadaću najbolje moguće, opravdajte nedvojbenu ulogu favorita te nam se vratite s tri nova boda koja će vas, uz ponešto sreće s ostalim rezultatima konačno dovesti do toliko željenog prvog mjesta.