Rukometašice Bjelovara sve su svoje dosadašnje ovosezonske ispite položile s odličnim, a u tom ritmu imaju želju nastaviti i nadolazeće nedjelje – 22. listopada u šestoj rundi 1. hrvatske rukometne lige. Naime, trener Dario Obran svoje će majstorice povesti u Labin gdje će ih dočekati novak u ovom ligaškom društvu – ŽRK Rudar. Poprište dvoboja će biti SC „Franko Mileta“, igrat će se od 19 sati s tim što Bjelovarčankama, iako u srce Istre putuju s ulogom nedvojbenog favorita neće biti nimalo lako.

To zapravo znači da Labinjanke u svojim redovima imaju nekoliko super iskusnih igračica, a posebno treba istaknuti donedavne članice Umaga – Natašu Miočinović te Anu Jajčević. Ovaj dvojac će bjelovarskom prvoligašu prijetiti s vanjskih pozicija, dok, nikako ne smije ostati nezapisano niti to da je SC „Franko Mileta“ izuzetno teško osvojiva tvrđava. Razlog toga je jako temperamentna publika, navijači koji konstantno vrše veliki pritisak na protivničku momčad, pa i na sudački par, no sigurni smo da su u ŽRK Bjelovar svega toga itekako svjesni te da će se pripremiti na pravi način.

Naravno, mi ćemo sva zbivanja pratiti s ogromnim zanimanjem, kao što to uostalom uvijek činimo, a ukoliko imate mogućnosti i ukoliko su vam drage upravo bjelovarske rukometne heroine zaputite se u Labin s namjerom pružiti im podršku. Sigurni smo da će Bjelovarčanke to znati cijeniti te da će vam one to na parketu vratiti još jednom odličnom, suverenom prezentacijom koja će uroditi novim trijumfom.  Jer, ipak je Bjelovar grad s većom rukometnom tradicijom i svi njegovi rukometni djelatnici znaju se nositi s pritiskom.