U sklopu projekta „Veliko Trojstvo u očima najmlađih“ raspisan natječaj za Dječji magnet

Društvo Naša djeca Veliko Trojstvo uz potporu Općine Veliko Trojstvo i Vijeća učenika OŠ Veliko Trojstvo raspisalo je natječaj za oslikavanje rada za dječji magnet općine Veliko Trojstvo.

Natječaj ima za cilj, osim poticanja mašte i kreativnosti, razvijanja likovnih vještina i poticanje na istraživanje o povijesnim i kulturnim vrednotama općine Veliko Trojstvo s ciljem iskazivanja emocija i jačanja pripadnosti zajednici u kojoj dijete odrasta.

Tema crteža treba biti vezana uz povijesni, turistički i kulturni identitet Velikog Trojstva.

Smjernice za autore i za izradu likovnog rada za magnet: Autor može biti samo jedan ( u dobi od 4 do 18 godina). Mogu sudjelovati sva djeca s područja općine Veliko Trojstvo. Sam format likovnih uradaka: veličina papira 20x20cm ili 30x30cm (kvadratnog oblika). Na poleđini likovnog uratka obavezno napisati podatke o autoru: ime i prezime, razred i/ili dob djeteta, mentor ili roditelj/staratelj/odgajatelj, vrtić/škola. Likovna tehnika flomaster ili tempera. I ono najvažnije, na radu mora biti vidljiv natpis: Veliko Trojstvo.

Stručna komisija odabrat će 5 najboljih likovnih radova čiji će radovi biti tiskani i izrađeni u obliku magneta.

Svim odabranim autorima bit će uručena prigodna priznanja i nagrade, a mentorima zahvalnice. Svi sudionici natječaja dobit će pohvalnice za sudjelovanje. Likovne ostvaraje slati poštom na sljedeću adresu uz naznaku ne otvaraj LIKOVNI NATJEČAJ : DRUŠTVO NAŠA DJECA VELIKO TROJSTVO, Braće Radić 49, 43226 Veliko Trojstvo. Krajnji rok za predaju radova je 6. 11. 2023. godine . Nagrađenim sudionicima obavijest o nagradama i vremenu održavanja dodjele poslat će na adresu ustanove. (sk)

Više pročitajte u novom izdanju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika