Na osmom izdanju Etno festivala “Bilogoro u srcu te nosim” nastupit će 18 izvrsnih izvođača. U nedjelju, 5. studenoga u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu svoje će skladbe publici predstaviti: Tomislav Škara, Snježana Maričić Grgac, Damir Lovreković, Ivica Šeperić, Željko Sesvečan, Saša Gorenjak, TS Šandrovac, Franjo Barić, TS Nemir, KUU “Ivan Vitez Trnski” Nova Rača, Ivan Petravić, Tomo Lučić, VIS Matice umirovljenika Bjelovar, Tamburaši KUD-a “Veliko Trojstvo”, Tamburaški sastav KUD-a Mate Lovraka Veliki Grđevac, Nenad Flegar, Anđelka Baburić  te Dino Radosavac.

Kao i prethodne godine, voditelj festivala je Branko Uvodić, a u revijalnom dijelu programa nastupit će Viktorija Kulišić-Đenka koju će pratiti sastav „Divne godine“.

Ulaznice za festival moguće je kupiti četvrtom i subotom na Gradskoj tržnici u Bjelovaru na štandu kod vage u razdoblju od 9:00 do 13:00 sati. Danas je započela prodaja ulaznica i u zgradi Općine Veliko Trojstvo, gdje je iste moguće kupiti svaki radni dan od 7:00 do 15:00 sati. Uz navedeno, ulaznice će se moći kupiti i na sam dan održavanja festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu. Veseli nas i činjenica da je za sve posjetitelje iz Bjelovara osiguran besplatan prijevoz autobusom.