5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Nezaustavljivi Taekwondo klub “Fox”

Nove vijesti

Bjelovarski Taekwondo klub „Fox“ nastavlja sa svojim aktivnostima iz tjedna u tjedan. Ovoga puta su njegovi članovi nastupili na 27. međunarodnom taekwondo turniru pod nazivom „Zagreb Croatia Open“ gdje su, zahvaljujući postignutom odnijeli mnoštvo medalja i pehara pritom se plasiravši u top pet klubova starog kontinenta. Poprište je bila SD Sutinska vrela, a sveukupno se okupilo 750 natjecateljica i natjecatelja iz čak 47 zemalja svijeta. Ovdje se zapravo radi o G1 te E1 turniru, pa njegova jačina ne treba čuditi.

Nadalje, kako za ovdašnji taekwondo straha nema Foksićke te Foksići su dokazivali iz nastupa u nastup, iz kategorije u kategoriju s tim što treba navesti da su ovu priču započele juniorke. One su, nakon svih uzbuđenja, u konkurenciji 127 klubova, pa i nacionalnih timova zauzele momčadsko treće mjesto. Zlatom se pojedinačno u svojoj kategoriji okitila Ema Bugarinović, a puno nisu zaostale niti Rea Konjević, odnosno Viktorija Oslovar. Naime, i one su se u svojim kategorijama popele na pobjedničko postolje. Prvonavedena je bila srebrna, dok je posljednja u ovom nizu kući ponijela broncu. Putem bronce išli su i Paulina Kovačević te Patrik Hajduković.

Nažalost, bez plasmana je ostala Lucija Hajduković, pa njoj želimo više sreće u budućnosti. Isto tako, nikako ne može ostati nespomenut Kevin Češljar koji je, boreći se među seniorima prošao prva dva kola, da bi potom nesretno izgubio borbu za medalju. No, naposljetku možemo samo još jednom čestitati svima, počevši od iskusnog trenera Feđe Medaka. Ovo su, obzirom na sve ove navode novi odlični rezultati ovih mladih Bjelovarčanki i Bjelovarčana. Naravno, već sada s velikim nestrpljenjem očekujemo njihove nadolazeće izazove.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika