Badminton klub Bjelovar ostvario je izvanredne rezultate na posljednjem krugu Hrvatskog kupa, održanom u Donjoj Stubici tijekom subote i nedjelje. Natjecanje je privuklo mlade badmintonske talente u dobnim kategorijama od 11 do 19 godina.

U subotu su na terenu bili igrači u kategorijama do 11, 15 i 19 godina, dok su se u nedjelju natjecali igrači u dobnim skupinama od 13 i 17 godina.

U najmlađoj konkurenciji, do 11 godina, Tia Rakovčan je ostvarila izniman uspjeh, zauzevši peto mjesto u pojedinačnom natjecanju. No, njezin uspjeh ne staje tu – zajedno s partnericom Larom Čaloš iz Osijeka, osvojila je brončanu medalju u parovima!

Kod dječaka, Noa Đuranec je postigao respektabilno deveto mjesto, pokazavši svoje vještine na terenu.

Iva Aušperger je zablistala u kategoriji djevojčica do 13 godina, osvojivši brončanu medalju kako u pojedinačnom natjecanju, tako i u parovima, gdje je partnerica bila Sven Mlinarić iz BK ZM. Lucija Alebić se također istaknula, osvojivši šesto mjesto.

U kategoriji do 15 godina, Marija Komljenović je završila na 12. mjestu, dok je Jurica Dvornik osvojio 15. mjesto među dječacima.

Ovime Badminton klub Bjelovar pokazuje da su njihovi mladi igrači spremni na izazove i da rade naporno kako bi ostvarili uspjehe. Čestitamo svim natjecateljima na njihovim izvanrednim rezultatima i želimo im mnogo sreće na nadolazećim natjecanjima, uključujući Regionalni kup sljedeće subote, ZBL 28. studenog i Prvenstvo Hrvatske idućeg mjeseca.