0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Hrvački talenti iz Čazme zasjali na Državnom prvenstvu u Vrbovcu

Nove vijesti

Čazmansko hrvanje je doživjelo veliki uspjeh jer je Hrvački klub Čazma donio tri vrijedne medalje s Državnog pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe i starije djevojčice i dječake početnike, održanog u Vrbovcu. U organizaciji Hrvačkog kluba PIK Vrbovec, uz suorganizaciju Hrvatskog hrvačkog saveza (HHS), mladi hrvači iz Čazme ostvarili su izvanredne rezultate na natjecanju.

U kategoriji mlađih dječaka težine do 25 kilograma, Dorian Kurtanjek briljirao je osvajanjem zlatne medalje, čime je postao državni prvak u svojoj kategoriji. Njegova predanost i trud su se isplatili, kao i djevojčica koje su ostvarile isto tako sjajne rezultate s obzirom da je ovo bilo prvo natjecanje na kojem su nastupile.

U kategoriji do 40 kilograma, MajaMarija Kondres osvojila je brončanu medalju, dok je Nika Pacur, u kategoriji do 30 kilograma, također osvojila brončanu medalju.

Po prvi put na nekom natjecanju hrvajući za Hrvački klub Čazma nastupili su i Elena Dujaković, Rafael Matešin, Aron Gašpert, Borna Dujaković, Matej Turković i Raul Tešić.

– Zahvaljujemo svim roditeljima i članovima kluba na njihovoj neprocjenjivoj podršci. Bez njih, ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Osim rezultata, želimo naglasiti da su svi naši hrvači i hrvačice pokazali veliko srce i strast prema ovom sportu. Bez obzira na medalje, svi su pobjednici, a mi s ponosom možemo reći da su to sve naša djeca. Čazma ima razloga za slavlje, jer budućnost hrvanja izgleda svijetlo, a naši mladi šampioni donose ponos svom gradu, poručio je predsjednik Hrvačkog kluba Čazma Domagoj Murlin.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika