5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Pred NK Mladost Ždralovi derbi u Križevcima

Nove vijesti

Za razliku od svojih sportskih prijatelja iz Bjelovara, nogometaši Mladosti iz Ždralova pružaju kvalitetne nogometne predstave koje su im za sada dovoljne da budu četvrtoplasirani u Super Sport Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Majstori trenera Želimira Mešnjaka na svom kontu imaju respektabilnih 15 bodova, a taj učinak će pokušati „podebljati“ ove subote – 14. listopada na gostovanju u Križevcima gdje će ih, na tamošnjem gradskom stadionu, u sklopu devetoga kola dočekati NK Radnik. Lopta će se zakotrljati od 15 sati.

Zapravo, ovdje je riječ o derbi meču obzirom na činjenicu da se Križevčani, prije ovih 90 minuta nalaze na liderskoj poziciji, i to sa 17 osvojenih bodova. Zasigurno, tako nešto se od njih nije očekivalo jer im je ovo premjerna sezona u ovom nogometnom društvu. Možda sve ovo niti oni sami nisu očekivali, ali njihova snaga je neupitna. To je dokazano i u nacionalnome nogometnome Kupu u kojemu su Radnikovci nakon produžetaka iz daljnjeg natjecanja izbacili drugoligaša Šibenika. Također, ne može ostati nezapisano da Križevčani raspolažu mnoštvom iskusnih imena od kojih je najpoznatije ono Mihaela Mladena – inače bivšeg nogometaša upravo Mladosti iz bjelovarskog predgrađa.

Stoga, za Mladena će to biti jedan dodatan motiv, a uslijed svega ovdje navedenoga, svi koji se odluče prisustvovati ovom trećeligaškom spektaklu neće požaliti. Imat će prigodu svjedočiti pravoj sportskoj bitci iz koje će, nadamo se sretniji izaći gosti. Naravno, kako bi ostvarili svoj cilj te došli do boda ili bodova kojima bi „zaradili“ još pokoje mjesto više na ljestvici, kapetanu Mateu Jakšiću i njegovim suigračima podrška s tribina križevačkoga gradskoga stadiona dobro će doći. Upravo zato nemojte dvojiti. Ukoliko vam je srcu draga Mladosti iz Ždralova pohrlite u što većem broju u obližnje Križevce te od prve do posljednje minute bodrite svoje ljubimce.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika