Ukoliko još uvijek niste pronašli pravog partnera, možda biste trebali preventivno djelovati, odnosno neke muškarce jednostavno zaobići. Učinite to kako nepotrebno ne biste gubili vrijeme, kako vam na koncu priče srce ne bi bilo slomljeno, ili kako ne bi došlo do gomile poteškoća za vas.

Kakvi to muškarci ženi teško donose sreću na duge staze i s kojima su teški trenuci izgledniji od onih dobrih? Na ovo pitanje odgovara mlada ruska psihologinja Viktorija Kirsta koja ističe da postoji pet tipova muškaraca uz koje je teško izgraditi harmoničan odnos, odnosno stabilnu, pouzdanu vezu. Sada ćemo vam dodatno približiti njezina razmišljanja.

Muškarac koji igra „toplo-hladne“ igrice

Ovo je muškarac koji nema dovoljno vremena za vas i često je veoma zauzet. Najčešće se pojavljuje samo onda kada to želi i komunicira samo onda kada to njemu odgovara. Istovremeno, kada se konačno pojavi bude izuzetno pažljiv te romantičan, a to kako bi vas očarao. Ipak, potom vrlo brzo postaje hladan i distanciran. Iako se žene sa svime ovime teško pomire, jasno je da ovakav čovjek nema nikakvih ozbiljnih osjećaja. Preciznije, vi kao žena ste vrlo vjerojatno samo još jedan njegov broj. Stoga, nikada ne pristajte na ovakav odnos te se sjetite da zaslužujete bolje!

Muškarac koji ima poteškoća sa ovisnošću o alkoholu, narkoticima, pa čak i kockanjem

Naravno, ima situacija u kojima žene uspijevaju pomoći svojim partnerima kako bi nadvladali ovaj problem. Međutim, dobro razmislite prije negoli se upustite u ovakav odnos i potrudite se da budete slamka spasa za ovog muškarca. Naposljetku, ukoliko on sam sebi ne želi pomoći, nećete uspjeti niti vi – neovisno o tome koliko se trudite.

Mamin sin

Ovaj tip čovjeka svoju majku uvijek postavlja na prvo mjesto. Dakle, vi zapravo u svakoj situaciji vodite pregovore s njegovom majkom, a ne s njim. Ako vas njegova majka ne voli, odnosno ne prihvaća, vaša veza neće opstati. Isto tako, ukoliko joj se čak i dopadnete, računajte na to da ćete se uvijek morati boriti za partnerovu pažnju i ljubav obzirom na njegovu majku.

Tiranin

Ako vas muškarac vrijeđa, ne poštuje, uvjerenja je kako je ženi mjesto isključivo u kuhinji, a čak mu nije strano niti fizičko nasilje, s njim jednostavno ne postoji dobra budućnost!

Muškarac „možda nekad bude, a možda  ne“

Ovo je čovjek koji se ne može odlučiti – niti tko ste jedno drugome, niti da li vas zaista voli, niti da li vas vidi u svojoj budućnosti, pa čak niti da li želi imati obitelj s vama. Zapravo, takva osoba na sva ova pitanja odgovara vrlo nejasno, neodređeno. Uglavnom su njeni odgovori „možda nekada“. Zaključno, s takvom osobom samo ćete izgubiti vrijeme i iscrpiti svoju dragocjenu energiju.