0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Bjelovar se ponosi svojim učiteljima: Nagrade za vrhunski trud u obrazovanju

Nove vijesti

U povodu Dana učitelja, Ministarstvo znanosti i obrazovanja dodijelilo je nagrade najboljim učiteljima u čitavoj Hrvatskoj.

Među njima su i učitelji iz bjelovarskih osnovnih škola, koji su se istaknuli svojim trudom i radom s djecom, a za što su i nagrađeni.

U Bjelovaru se s najviše najboljih učitelja ove  godine može pohvaliti 1. osnovna škola Bjelovar, čije su nagrađene zaposlenice Danica Barišić, Zdenka Brebrić, Helena Gustović Ljubić i Nataša Ljubić Klemše.

U 3. osnovnoj školi Bjelovar ove godine najbolje učiteljice su Nataša Brekalo i Suzana Turković, a u 4. osnovnoj Dragica Budić.

Svima njima na priznanju je na prijemu u Gradskoj upravi  čestitao zamjenik bjelovarskoga gradonačelnika Igor Brajdić.

– Hvala vam na svemu što radite za Grad Bjelovar, što doprinosi u odgoju i obrazovanju naše djece. Djeca su, naravno, budućnost, a ona će biti dobra onoliko koliko ih mi učinimo dobrima. Zato hvala vam, zaista mogu reći da je Grad Bjelovar iznimno ponosan na vas. Nije mala stvar imati  7 odgojno obrazovnih radnika iz Bjelovara među 500 nagrađenih odgojno obrazovnih djelatnika na nivou cijele Hrvatske. Bjelovar iz godine u godinu napreduje, to se vidi u svim segmentima, vi ste veliki dio i velika zasluga za to pripada upravo vama i zato hvala vam najiskrenije od srca još jedanput, kazao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika