5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

U subotu 14. listopada Hrvački klub PIK VRBOVEC domaćin Prvenstva Hrvatske u hrvanju na kojem će nastupiti i hrvači Hrvačkog kluba Čazma

Nove vijesti

Hrvački klub ”PIK VRBOVEC” ove godine obilježava 50. godina rada i postojanja. U sklopu ovog jubileja, klub je domaćin Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske U-20 u hrvanju slobodnim načinom za 2023. godinu, Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe i starije dječake početnike u hrvanju slobodnim načinom za 2023. godinu te Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe i starije djevojčice početnice u hrvanju za žene za 2023. godinu. Ova natjecanja održavaju se u subotu, 14. listopada 2023. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Marije Jurić Zagorke s početkom u 11 h.

Dodajmo kak će na turniru po prvi puta nastupiti i mladi hrvači i hrvačice Hrvačkog kluba Čazma. Podsjetimo da su Mislav Murlin, Borna Furmeka i Damian Kurtanjek nedavno nastupili na završnom prvenstvo Hrvatske za dječake do 15 godina u hrvanju slobodnim stilom u Petrinji gdje su ostvarili zapažene rezutate.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika