5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Udruga Zadovoljna žena i Općina Veliko Trojstvo zajednički pokreću projekt “Djeca su budućnost” za podršku roditeljstvu

Nove vijesti

Udruga “Zadovoljna žena” s Općinom Veliko Trojstvo kreće u realizaciju projekta pod nazivom “Djeca su budućnost”. Ovaj projekt, financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, ima za cilj pružiti podršku roditeljima u njihovim izazovima i odlukama o proširenju obitelji.

Projekt “Djeca su budućnost” usmjeren je na podršku sadašnjim i budućim roditeljima, posebice onima koji razmišljaju o drugom djetetu. U današnjem društvu, donošenje odluke o proširenju obitelji može biti izuzetno zahtjevno zbog brojnih faktora kao što su financijska situacija, osobni prioriteti i mnogi drugi. Ovaj projekt će im pružiti potrebne informacije i podršku kako bi donijeli odluke o proširenju obitelji.

Jedan od ključnih aspekata projekta bit će edukativne radionice koje će voditi prim. mr. sci. Josip Lončar dr. med.. Radionice će se sastojati od dva dijela – prvi dio će uključivati grupni rad s interakcijom s publikom koja će imati priliku za postavljanje pitanja i aktivno sudjelovanje, uz pružene materijale za podršku. Drugi dio će se fokusirati na individualni rad, pružajući priliku za postavljanje intimnijih pitanja i dobivanje personaliziranih informacija.

Predsjednica Udruge Zadovoljna žena Mirela Štefinec Plavac istaknula je važnost ovog projekta: “Svjesni smo da mnogi ljudi osjećaju nesigurnost kada je u pitanju proširenje obitelji. Stoga smo odlučili pružiti podršku i informacije kako bi obitelji bile sretne i zadovoljne. Projektom “Djeca su budućnost” želimo potaknuti svijest o važnosti djece za našu budućnost.”

Predsjednica Udruge Zadovoljna žena Mirela Štefinec Plavac

Dr. Josip Lončar, voditelj edukativnih radionica, dodao je: “Cilj nam je kroz održavanje radionica i rad s obiteljima osvijestiti važnost ovog projekta. Djeca su naša budućnost i nadamo se da ćemo kroz edukaciju i podršku mladim obiteljima pridonijeti poboljšanju demografske slike u našem društvu.”

Projekt “Djeca su budućnost” predstavlja značajan korak prema stvaranju sretnijih i zadovoljnijih obitelji te jačanju demografske stabilnosti u Velikom Trojstvu i šire.

prim. mr. sci. Josip Lončar dr. med.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika