U organizaciji STK „Kamenitovac“, u nedjelju 01.listopada, odigrana su u školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu prva  tri kola  jesenskog dijela prvenstva Međužupanijske stolnoteniske lige regije Slavonija zapad.

Parastolnotenisači  „Sokola“iz Bjelovara su u prvom kolu izgubili od stolnotenisaća STK „Pitomače 2“ rezultatom 4:1, dok su se u drugom kolu susreli sa stolnotenisačima STK „Čazme 3“ i  izgubili istim rezultatom 4:1. U zadnjem kolu odmjerili snage sa stolnotenisačima STK „Garešnice 2“ i također su izgubili 4:1.

Za Sokol su nastupili Vladimir Ivezić, Valentina Kuzmek, Mladen Rajković, Vinko Zlomislić i trener Vlatko Kovačić.

Dan ranije, 30. rujna, Mladen Rajković je branio boje Parastolnoteniskog kluba  „Sokol“ na 2. Otvorenom turniru u parastolnom tenisu za parastolnotenisače u kolicima u Sv. Juraju na Bregu.

Nakon 3. mjesta u grupnoj fazi natjecanja Rajković je nastavio  natjecanje u utješnom turniru gdje je u četvrtfinalu bio bolji od Maria Jelkovca iz PSTK Uspon iz V. Gorice, a u polufinalu je bio bolji od Borisa Đuračića također iz Uspona, da bi ga u finalu dočekao Petar Jereb iz Slovenije i u uzbudljivom i neizvjesnom meču nakon vodstva Rajkovića od 2:0, ipak pobijedio s 3:2, pa se Rajković morao zadovoljiti drugim mjestom, dok su treće mjesto podijelili Ivan Puljko i Boris Đuračić oboje iz PSTK „Uspon” iz V. Gorice.

Pobjednica glavnog turnira je očekivano bila europska prvakinja Anđela Mužinić Vincetić koja je u finalu pobijedila Primoža Kanclera iz Slovenije.