Dan župnog zajedništva u Župi sv. Margarete u Dubravi

Vikend iza nas bio je poseban za župljane Župe sv. Margarete u Dubravi, jer je tijekom vikenda održan Dan župnog zajedništva. Ovo je bio trenutak radosti, zajedništva i zahvalnosti koji je okupio članove župne zajednice kako bi proslavili zajedno i prisjetili se svoje vjere i tradicije, ali i obilježiili završetak obnove crkve.

Najvažniji dio ovog događaja bio je svečana misa koja je održana u obnovljenoj crkvi sv. Margarete. Ova crkva, koja je postala simbol vjere i zajedništva za mnoge generacije župljana, prošla je kroz temeljitu obnovu zahvaljujući sredstvima iz Fonda solidarnosti. Obnova je obuhvatila konstrukcijske promjene i estetska poboljšanja, čime je ponovno postala svjetionik vjere u Dubravi.

Sama misa bila je svečana i emotivna, okupivši veliki broj vjernika. Župnik, velečasni Mihil Gojani predvodio je misno slavlje i podsjetio prisutne na važnost zajedništva, ljubavi i solidarnosti među članovima župne zajednice. Ovaj poseban dan također je bio prilika za zahvalnost prema svima koji su doprinijeli obnovi crkve.

Dan župnog zajedništva u Župi sv. Margarete u Dubravi bio je više od običnog vikenda, bio je to trenutak gdje su se vjernici osjećali bliskima Bogu i jedni drugima.