0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

29. Vatrogasno natjecanje Vatrogasne zjednice Grada Čazme

Nove vijesti

Vatrogasna zajednica Grada Čazme u nedjelju 1. listopada organizirala je 29. Vatrogasno natjecanje VZG Čazma na kojem su se natjecala vatrogasna društva s gradskog područja. Natjecanju je pristupilo  9 ekipa djece članica VZG Čazma i jedna ekipa djece Osnovne škole Čazma van konkurencije, dok je kod  odraslih nastupilo 15 ekipa.

U kategoriji „Djeca 6-12 muški“ 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gornji Draganec, druga je bila ekipa DVD-a Bojana, a treći su bili mali vatrogasci iz Miklouša koji su dobili pehare i medalje, dok su medalje dobili i svi ostali. Redom, DVD Čazma, DVD Lipovčani, DVD Siščani i DVD Komuševac.

U kategoriji „Djeca 6-12 djevojčice“ nastupile su dvije ekipe i to iz DVD-a Gornji Draganec. Prva ekipa je za malo bila bolja od draganačke druge ekipe.

Nakon pomlatka, svoje natjecanje održali su i odrasli.

U kategoriji „Članovi A“ najbrže su vježbu izveli VATROGASCI DVD-a Čazma ispred Lipovčana, Prnjarovca, Komuševca i Siščana.

U kategoriji „Članovi B“ poredak je Bojana, Gornji Draganec, Miklouš.

Kod žena, u kategoriji „Članice A“ najspremnije su se pokazale članice DVD-a Bojana, koje su slavile ispred svojih kolegica iz Sišćana, Komuševca, Prnjarovca i Čazme, dok su u kategoriji „Članice B“, članice DVD-a Lipovčani slavile ispred Gornjeg Draganca.

Foto: Davor Kirin

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika