Muški odbojkaški klub Čazma u subotu 30. rujna bio je domaćin završnog turnira kupa regije i ugostio je OK Goricu i OK Rudar iz Murskog Središća. Zanimljivost je da je Rudaru ovo bio prvi natjecateljski turnir od osnivanja kluba. Odbojkaši Čazme su turnir otvorili sigurnom pobjedom od 3:0 nad Goricom. Nakon toga vrlo uzbudljivu utakmicu u 5 setova odigrali su Gorica i Rudar. Gorica je na kraju slavila 3:2 što se kasnije pokazalo odlučujućim za osvajanje drugog mjesta. U zadnjoj utakmici dana Čazma je isto tako bez problema s 3:0 pobijedila Rudar i osvojila prvo mjesto te se kvalificirala u osminu finala Hrvatskog odbojkaškog kupa gdje će je čekati jedan od Superligaša.

Osim što je MOK Čazma osvojio turnir i najbolji igrač turnira dolazi iz redova Čazme, riječ je o Marku Molnaru.

Trener Krešimir Donđivić na turniru je dao svima priliku da igraju što je ujedno bila i dobra priprema za početak sezone u 2. ligi – regija sjever koju Čazmanci otvaraju u subotu 7. listopada u Školsko-sportskoj dvorani u Čazmi protiv Daruvara.

Ono što je još bitno za naglasiti da MOK Čazma i ove sezone puca na sam vrh lige jer ukoliko osvoji jedno od prva dva mjesta iduće sezone ući će u novoosnovanu Prvu ligu, koja će u stvari postati drugi razred hrvatske odbojke iza Superlige. Ona bi trebala donijeti još veći vjetar razvoju odbojke jer će za klubove biti gotovo besplatna. Ligu će financirati Hrvatski odbojkaški savez kojem će novac prebaciti HOO, tako da klubovi koji će se natjecati u njoj neće plaćati niti sudce, niti kotizaciju, a plaćeni će biti i putni troškovi. U ligu neće moći ući niti jedan klub koji nema mlađe uzrasne kategorije, bilo mlađe kadete ili kadete.