0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Nogometaši Bjelovara traže nova tri boda

Nove vijesti

Nakon mnoštva pogodaka u Čavlima (3:3) i ispuštene pobjede protiv tamošnje momčadi Grobničana u posljednjim trenucima susreta prošloga petka, pred nogometašima Bjelovara novi je izazov. Ovoga puta, majstori trenera Zorana Marčetića zaigrat će pred svojim navijačima, na novoizgrađenom bjelovarskom gradskom stadionu, a u sklopu sedmoga kola Super Sport Druge hrvatske nogometne lige, što je zapravo treći rang hrvatskoga nogometa. Da budemo još precizniji, dočekat će Bjelovarčani NK Hrvace. Dakle, bijeli iz Bjelovara snage će odmjeriti protiv jedne dalmatinske nogometne družine, i to u potrazi za četvrtim ovosezonskim trijumfom. Meč je na rasporedu nadolazeće subote – 30. rujna s tim što će se prvi sučev zvižduk začuti u 15:30 sati.

Inače, domaćini u ovih 90 minuta nogometne igre ulaze kao četvrtoplasirani s okruglih 10 bodova na svome kontu, dok momci iz okolice alkarskoga grada Sinja u Bjelovar stižu sa svega šest osvojenih bodova što im je ovoga trenutka dovoljno tek za 13. poziciju ljestvice. Shodno svemu izrečenome, jasno je da je uloga favorita na bjelovarskoj strani, ali isto tako, jasno je i to da se nogometaši Hrvaca neće olako predati. Zasigurno, oni će tražiti što povoljniji završetak u nastojanju domoći se zlatne sredine čime bi si „kupili“ barem mrvicu mira, a već je odavno poznato kako se u ovom ligaškom društvu ništa ne smije upisivati unaprijed te kako su iznenađenja uvijek moguća.

Stoga, opreza nikad dosta, no, sve navedeno je sasvim dovoljno dobra pozivnica da, ukoliko vam je srcu prirastao upravo NK Bjelovar u što većem broju pohrlite na tribine ovdašnje nogometne ljepotice. Učinite to i svojim gromoglasnim, neumornim navijanjem od početka do kraja pomognite kapetanu Patriku Šantalabu te njegovim suigračima da spriječe južnjake u nastojanju kreiranja iznenađenja, odnosno da se jednom momčadskom prezentacijom, uz sinergiju sa svojim simpatizerima vrate trijumfalnim navikama. Uvjereni da će tako uistinu biti, i mi ćemo zbivanja pratiti uživo s ogromnim zanimanjem.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika